Posts

Showing posts from December, 2007

Round Four

Image
SO LETS QUIZ IT ON ..!!


Q1. Lets start with a sitter. This company is headquartered in Ann Arbor, Michigan. A specific scheme of the company was banned way back in 1993 since it greatly increased the no. of traffic violations. The scheme still continues in India. Name the company and the scheme.
ANS -> 30 MINS NAHI TO FREE!!... HEHE.. DOMINOS PIZZA..!!.. MAN WARANGAL SUXXXXX!!!

Q2. Connect the following three people



























































ANS-> SITTER DUDE... TOM AND JERRY...!!!

3. What was this advertisement for?













ANS - BURGER KING...




4. Identify the two.

















ANS - SCREWED UP MATCHEMATICIANS
DUCKWORTH AND LEWIS

5. This was the old logo of which present day company?













ANS..... NOKIA

6. Identify the person.

















ANS- LUTEYN


Round 3 - Sports

Image
ROUND 3 - SPORTS

Q1. SITTER FOR STARTERS.....

WHICH MOVIE DID THE MAN INSPIRE...??




Ans- CHAK DE INDIA

Q2. YOU KNOW HIS NAME ... U MAY NOT HAVE SEEN THIS FORM OF HIS
THO....
SO WHO IS HE??



ANS - SANTIAGO BERNEBEU

Q3. CONNECT THESE FOUR GENTLEMEN....(U KNOW 1 ... YOU'LL GET IT!!!)




ANs- FIFA EA SPORTS... FUNDA: THEY ARE THE COMMENTARY PANEL...

Q4. IDENTIFY FATHER-SON DUO.....(SON "WAS" A PRODIGY...LEFT TENNIS THO!! ...GLAD HE DID!!) .....



ANS -- LARS ULRICH(METALLICA) AND DAD..!!

Q5. ANOTHER EASY ONE.... IDENTIFY THE SPORT....




ANS-> BOZKASHI... SHOWN IN KABUL EXPRESS AND KHUD GAWAH...


Q. CONNECT THESE... RELEVANTLY.....



ANS- DICKINSON FM IRON MAIDEN,,,!!

WINNERS OF QUIZ RANDU!! ,....

1st->

Rishabh Kaul -6
Sanjay M -6

2nd->

Naagar -5

3rd->

Kruthika Kumar M. -4

4th ->

Animesh -3.5

Thats All Folks...

AND BEST OF LUCK WITH THE NEXT ROUND...!
The BALLS waiting!!


QUiz "Randu"... and answers to quiz UNO,,,,,

Image
1. Easy Warm up Question.....

Connect

Michael Jackson – “The Jeffersons”
Paris Hilton-“Stupid Spoiled Whore Video Playset”
The Passion of Christ-“The passion of the Jew”
Gay Marriage-“Follow that egg”....??
Ans- Southpark Episodes...!!


2. Another gettable one.... (ps- I got it..!!)


ABC is also known as The Maiden, the goddess of spring, flower bride and the lady of the flowers. ABC is a symbol of the stillness of nature around which everything revolves. ABC is one of many personifications of the energy of the earth. ABC is also mentioned in the song “Stairway to heaven” be Led Zepp. What is ABC?

ABC - May Queen


3. What happened as a result...??




Ans - Barcelona was formed...!!

4. Identify the great man...err animated......( Think Biz .....!!)












Ans -> rockefeller..!!

>>>> Animation Famous for reason!!! <<<<

5. Connect ..... ( Nice one Zubair ;-> )




----------> img 1


-----> img 2



-----> (3.)



Ans -> Bob Saget


6. And Connect again ..!!



--------> 1)






















--------> 2)






















----…

Answers to Current Affairs Bizzzzy Quizzzy One!!!

We got a total of 9 participants for this quiz and only 10 managed to score above 5: K.Sravan Kumar and Ajay Gandhi.Keep it Up!!! Visitors give a big round of applause for the winners;)

Alright so the answers are:


1. Gitanjali Gems

2. Amrutanjan Health Care

3. Plethico Pharmaceuticals

4. Reebok

5. Live Documents

6. B Ramalinga Raju Chairman and founder, Satyam Computer Services

7. George Soros

8. Mariah Carey

9. Kindle

10. One millionth car